Over Ons

RSL Bouw en Timmerwerken BV

‘We zijn een hecht team van vaste medewerkers, zodat we het bouwproces de aandacht kunnen geven die voor u nodig is’. 

Wij zijn uitgegroeid tot een modern allround bouwbedrijf, door de vele en diverse ervaringen in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, aanbouw,  renovatie, onderhoud en utiliteitsbouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, kleine renovaties of grootschalige verbouwprojecten, nog steeds is vakmanschap onze belangrijkste pijler. U kunt ons voor bijna alles inschakelen, van A tot Z. Van sparringpartner en adviseur tot uitvoerder en begeleider van uw verbouw- of renovatieproject. Altijd met één van ons als uw vertrouwd en deskundig aanspreekpunt. 

Wij zijn een team dat het vak met passie uitoefent en de liefde voor “de bouw” niet onder stoelen of banken steekt. Dit team bestaat uit ervaren vaste krachten. Wij zijn creatief en goed in improviseren. Eigenschappen die zeker in de bouw uitstekend van pas komen, omdat je vooraf niet altijd weet wat je gaat tegenkomen. Tegelijkertijd zijn wij als team ervan overtuigd, dat het belang voortdurend te blijven overleggen met de opdrachtgever, van enorm belang is. Van de eerste schets tot en met de laatste spijker. Juist dat maakt ons bedrijf de betrouwbare sparringpartner waarop u  kunt bouwen!

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken voor bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie, onderhoud en utiliteitsbouw. U kunt ons voor bijna alles inschakelen, van A tot Z. Van sparringpartner en adviseur tot uitvoerder en begeleider van uw verbouw- of renovatieproject. Altijd met één van ons als uw vertrouwd en deskundig aanspreekpunt. Het is voor ons een enorm belang om voortdurend te blijven overleggen met de opdrachtgever. Van de eerste schets tot en met de laatste spijker. Juist dat maakt ons bedrijf de betrouwbare sparringpartner waarop u kunt bouwen!

Jazeker, wij werken ook voor particulieren. Wij zijn een modern allround bouwbedrijf, door de vele en diverse ervaringen in de bouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, kleine renovaties, kleine of grote verbouwingen of een aanbouw, vakmanschap is onze belangrijkste pijler. U kunt ons voor bijna alles inschakelen, van A tot Z.

RSL Bouw en Timmerwerken BV werkt niet alleen in Limburg, maar ook door heel Nederland. 

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag ter plaatse kijken, wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u nog vragen? Neem contact op

Wat onze klanten zeggen

"Super tevreden over het nieuwe pannendak. Binnen twee dagen was het al klaar ".
Marina Oolderhuuske
Huiseigenaar
"Zeer tevreden over dit hardwerkende en secuur werkende team".
Buitenhoutproject
Vakspecialist
"Zeer tevreden over de nieuwe grote dakkapel. Mijn zolder is nu een fijne mooie grote ruimte geworden. Echt vakmanschap".
Woonhuis Swalmen
Huiseigenaar
"Wat een prachtpand is het na de renovatie geworden".
winkelpand centrum
Eigenaar