Nieuws

RSL Bouw en Timmerwerken BV

Vacature Allround Timmerman (m/v)

Wij zoeken een Allround Timmerman (m/v) (beginnend of met ervaring) die zorg draagt voor de werkzaamheden in de nieuw- en verbouw,  renovaties en utiliteit.

Je kunt (zelfstandig) werken en opdrachten uitvoeren, je vind het een uitdaging om netjes en correct te werken en om een mooi product af te leveren. Daarnaast kun je goed in een groep of team werken. Je kunt op meerdere projecten ingezet worden. Je bent flexibel in de omgang met collega’s en bewoners, communicatief vaardig en sociaal.
 
Flexibel, accuraat, aanpakker mentaliteit, gedreven, klant- en servicegerichte instelling, oog voor detail, bouwkundig en technisch inzicht en VCA.
 

Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de ‘Aanpak jeugdwerkloosheid’. Dus ben jij op zoek naar een baan als (beginnend) Allround Timmerman (m/v), stuur dan een e-mail naar info@rslbouw.nl.

 

Vacature stage

RSL Bouw en Timmerwerken BV zoekt een stagiair(e) Timmerman (m/v). Ben jij leergierig en heb je oog voor detail,dan zoeken wij jou! Bij interesse stuur een e-mail naar info@rslbouw.nl.